Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd moda ?! żal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Siemka wkurwiło mnie to że założyłem temat ludzie odpisali tam bla bla, ja potem napisałem że proszę o zamknięcie tematu ponieważ ja jestem autorem tematu to mam prawo poprosić o jego zamknięcie nie ? a tu Maniek jeb mi warna za bawienie się w moda ?! to co ja mam teraz kurwa zrobić żeby zdjął mi to jebane darmowe procenty ;/

Ps. Link do tematu

To jest ukryta treść, proszę

To forum już konkretnie upada przez takich właśnie modków ;/

I tak już zaczyna mi latać to forum ;/ są lepsze gdzie jest lepsza ekipa i w ogóle

Edytowane przez ucho13573
Opublikowano
chyba noobków!

co do tematu to tak kurwa cały czas jest jakieś dzieciaki po 13 lat z modami latają i myślą ze są kurwa bogami, w dupach im się poprzewracało

i pewnie za tą wypowiedź zostanę zaraz zbanowany.

Opublikowano

Może jakiś dekiel wysłał raport i M@aniek nie umyślnie dał Ci warna?Nie panikuj zdejmą Ci.Poza tym takie rzeczy zgłasza się na PW do globalów/adminów

Opublikowano

Najwyraźniej się pomylił, ja dostałem bana bodajże na kilka dni od Geoninga za ripa, którego nie zrobiłem (jako pierwszy zrobiłem taki tutorial).

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

I pewnie za to że go obraziłeś i napisałeś temat, zamiast na pw pisać, dostaniesz jeszcze % albo Ci tego nie zdejmą <3

Opublikowano

Miał racje, że to nie był stary temat i nikt go nie odkopał, ale też niesłusznie warna wyłapałeś. A teraz final - takie rzeczy kurwa pw a nie sceny robisz!

I tak już zaczyna mi latać to forum ;/ są lepsze gdzie jest lepsza ekipa i w ogóle

Jak ci się tu nie podoba to wypierdalaj, za te słowa powinieneś perma wyłapać.

Skoro ci to forum lata to permem się nie przejmiesz.

Jedyne co ci upadło to cegłówka na głowę.

Siemka wkurwiło mnie to że założyłem temat ludzie odpisali tam bla bla, ja potem napisałem że proszę o zamknięcie tematu ponieważ ja jestem autorem tematu to mam prawo poprosić o jego zamknięcie nie ? a tu Maniek jeb mi warna za bawienie się w moda ?! to co ja mam teraz kurwa zrobić żeby zdjął mi to jebane darmowe procenty ;/

Kultury trochę.

; )

Opublikowano

Tak się składa, że ja też jestem człowiekiem i jak każdy mod, mogę się pomylić. W takiej sytuacji piszę się do mnie lub do jakiegoś innego GM'a i sprawę się załatwia.

Jeśli już jesteś taki oburzony, to zamiast zaśmiecać pogaduszki - napisz do admina i mnie sprzedaj. Bardziej efektywne.

chyba noobków!co do tematu to tak kurwa cały czas jest jakieś dzieciaki po 13 lat z modami latają i myślą ze są kurwa bogami, w dupach im się poprzewracałoi pewnie za tą wypowiedź zostanę zaraz zbanowany.

Nie trafiłeś. 07.09.1994

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...